Opening Projectwinkel Stadshart

Woningstichting Den Helder, Helder Vastgoed BV, de Helderse Historische Vereniging, het Huis van de Wind en de Koninklijke Marine presenteren zich in de Projectwinkel Stadshart. Zaterdag 12 januari 11.00 uur gaat de zaak in de Beatrixstraat open.

In de projectwinkel vind je informatie over de vernieuwing van het stadshart. De informatie is afkomstig van Woningstichting, Helder vastgoed BV, gemeente Den Helder en stadsontwikkelaar Zeestad.

Vanaf komende zaterdag is de winkel elke zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur open voor het publiek. Vrijwilligers van de Helderse Historische Vereniging voorzien bezoekers graag van informatie over het verleden, heden en de toekomst van het stadshart van Den Helder.

Op de nieuwe locatie hebben de Projectwinkel Stadshart, de Helderse Historische Vereniging, Huis van de Wind en de Koninklijke Marine de krachten gebundeld.

De Helderse Historische Vereniging toont foto’s, beeld- en geluidsmateriaal over de rijke geschiedenis van onze stad. Huis van de Wind, waaronder de Molenstichting, informeert bezoekers over duurzaamheid en windenergie. In de vacaturewinkel van de Koninklijke Marine wordt informatie gegeven over diverse functies bij Defensie.

De samenwerking tussen de diverse partijen biedt naast kennisdeling ook de mogelijkheid om vaker open te gaan voor de bezoekers.

Vacaturebureau KM ook in de winkel te vinden.

Projectwinkel in Beatrixstraat.

 

 

 

 

 

 

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie