Opening nieuwe tennisbanen Zeemacht

De nieuwe tennisbanen van Zeemacht worden zaterdag 26 maart officieel geopend door wethouder Pieter Kos. De opening wordt gecombineerd met een open dag.

Tennisschool Joy verzorgt deze dag een gratis tennisclinic voor potentiele (jeugd)leden om kennis te maken met de sport. Na de opening vindt er een demonstratiepartij plaats door topspelers uit Den Helder en Schagen.

De clinic voor de jeugd (6 t/m 12 jaar) is van 10.00 tot 12.00 uur en voor senioren tussen 13.00 en 14.30 uur. Bij voorkeur aanmelden voor de open dag in verband met beschikbare materialen en leraren. Dat kan per e-mail via tennis@zeemacht.nl of telefoon/sms 06-33812852 (aanmelding incl. jeugd of senior).

De opening van de nieuwe banen vindt vervolgens om 15.00 uur plaats, waarna een demonstratiewedstrijd wordt gespeeld. In de avonduren is er nog een feestavond. Het tenniscomplex van Zeemacht is te vinden aan de J.A. Prinsstraat 46 (bij sporthal De Brug).

Om de tennissport te promoten ontvangen nieuwe leden een aantal gratis lessen. De komende maanden stelt Zeemacht, bij een lidmaatschap, vijf gratis lessen beschikbaar voor de jeugd en drie voor nieuwe leden vanaf 18 jaar. Informeer tijdens de open dag naar deze actie.

Zie verder de Facebookpagina van Zeemacht voor meer nieuws en ontwikkelingen.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie