Opening nieuwe kunstexpositie

Zondagmiddag was de opening van kunstexpositie van Heddy-John Appeldoorn en Malou van der Molen in Windkracht 13 en in de Kunstuitleen Den Helder.

Onder redelijke belangstelling werd de expositie geopend door Mevr. Wiltrude Turnhout-van den Bosch (toezichthouder St. Kunstuitleen Den Helder) en gaf aan hoe bijzonder deze samenwerking is binnen Den Helder. 

De samenwerking is tot stand gekomen door Inge Beeftink (Kunstuitleen Den Helder) en Els Ellen (Windkracht 13) om hun gezamelijke visie op kunst te versterken. In het LOS-programma “Uit in Den Helder” gaf Els Ellen aan dat Inge met het idee kwam en elkaar vlug vonden in de ideeën.

De kunstenaars waarmee Inge kwam was voor Els toch wel even iets anders dan waarmee zij normaal werkt maar was meteen voor om het gezamelijk deze expositie op te pakken .

Heddy-John Appeldoorn – schilderijen met fabeldieren, monsters en vreemde vogels zijn veel voorkomend in zijn schilderijen terwijl Malou van der Molen – Textiel / inkt / gemengde techniek waarmee ze wil vertragen, transformeren en verbinden met de context waarin zij zich bevindt.

Deze kunst Expositie is op beide lokatie te zien en duurt t/m 26 februari. Voor meer info: www.kunstuitleendenhelder.nl / www.windkracht13.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie