Opening kinderboerderij ’s Heeren Loo

Op woensdag 17 januari knipten burgemeester Schuiling, Ron Giezen (vice-voorzitter van de bewonersraad) en Harry Klazema (vader van één van de cliënten) gezamenlijk het lint door waarmee de kinderboerderij op Noorderhaven officieel is geopend.

Zij maakten de weg vrij voor het kleinvee dat naar hun nieuwe verblijven werd gebracht door cliënten van ’s Heeren Loo.

De kinderboerderij biedt een zinvolle dagbesteding rond het thema natuur, milieu en bewegen voor cliënten van Noorderhaven. Zij maken de hokken schoon, geven de dieren eten en aaien de dieren. Cliënten en medewerkers zijn zichtbaar trots op het eindresultaat: “ook in het weekend is nu weer wat te beleven”.

Met de opening van de kinderboerderij, het hertenkamp en de nieuwe paardenweide is de eerste fase van de droom van ’s Heeren Loo gerealiseerd. De volgende fase is de aanleg van de speel- en beweegtuin.

Genodigden, cliënten en bezoekers kregen de primeur door de plannen hiervoor in te zien. Hiermee is gestart met het werven van sponsors en donaties voor de toestellen.

Zeven dagen per week is de kinderboerderij geopend en vrij toegankelijk. Mensen uit de omgeving zijn van harte welkom om met hun (klein)kinderen langs te komen.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie