Open huis bij ’t Schuthok

Dierentehuis ’t Schuthok houdt op zondag 30 september van 13.00 tot 16.00 uur een open dag.

Speciale aandacht gaat uit naar  honden- en kattengedrag. Hilda Pals vertelt erover en beantwoordt vragen. Fieke Halberstadt en Linda Schuurman zijn de kattenspecialisten, Bianca Engels geeft informatie over konijnen.

Dierenspeciaalzaak ’t Warme Nest uit Hippolytushoef is aanwezig, net als de Dierenambulance en Amivedi. Medewerkers van Het Bonte Buitenleven vertellen over het vangen van zwerfkatjes en de opvang van kippen en hanen.

De open dag wordt opgeluisterd met een optreden van Kinderkoor Juniorpops. De optredens zijn om 13.30 en 14.30 uur. Ook is het mogelijk om mee op rondleiding te gaan, 14.00 en 15.00 uur, zodat je achtergrondinformatie krijgt over het werk in het dierenasiel en alles wat er bij komt kijken.

’t Schuthok biedt de mogelijkheid om een asieldier financieel te adopteren. “We hebben een nieuwe vorm van het adoptieplan waarbij je een adoptiecertificaat van het gekozen dier ontvangt en wij je op de hoogte houden van het wel en wee van ‘uw dier’ “, licht ’t Schuthok toe. “Sommige dieren zijn minder snel plaatsbaar door medicatie, leeftijd of gedrag, dieren waarvoor wij ons graag willen inzetten. Help ons helpen.”

Het Helderse dierenasiel is te vinden aan de Rijksweg 4.

 

 

 

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie