Open dag en Theaterweekend

Zaterdag was er redelijke belangstelling voor de Open Dag in de Kampanje. Vanaf 12.00 uur waren restaurant Stoom en alle theaterzalen geopend om te bezichtigen en te kijken naar de optredens van lokale artiesten, dansers en koren. 

De toneelvloer, van de Den Helder Airport-zaal, was in verband met het opbouwen van het podium voor het optreden van Paul de Munnik gedeeltelijk te bekijken vanaf de zijkanten en vanaf de zaal zelf. Hierdoor was het daar rustig.

In de Port of Den Helder Stadshal, Key Keg-zaal en bij Stoom waren voortdurend veel mensen aanwezig die genoten van vele optredens. Zo waren er optredens van onder anderen bigband Frankie Goes To…., Rik’s Bodylanguage Freesrunning en muziekvereniging Kunstzin.

De Kampanje Camping ging uit brandveiligheidsredenen niet door. De geplande Theaterbingo ging wel door, echter was de belangstelling gering.

De (solo) voorstelling van Paul de Munnik werd goed bezocht. Paul die nu alleen optreed wist het publiek aan zich te binden met zijn nieuwe show “Nieuw”, waarin hij liedjes zong van zijn debuutalbum “Nieuw” maar ook liedjes of teksten gebruikten van zijn jeugdidolen.

Met gitaar en piano met hier en daar videobeelden was zijn optreden een rode draad door zijn leven. In zijn voorstelling heeft hij zijn voorliefde voor de blues, folk maar ook chansons duidelijk laten horen.

(Uitgebreide foto reportage op www.losdenhelder.nl) 

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie