Open dag bij Manege Noot

Callantsoog – Altijd al eens willen zien hoe het er op een manege aan toe gaat? Of willen weten wat je allemaal kunt doen met paarden en pony’s? Kom dan met het hele gezin naar de landelijke Open Manegedag op Manege Noot.

Komende zondag, 23 september van 11.00 tot 16.00 uur, opent de manege haar deuren en is een ieder van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Tijdens de dag staan er leuke activiteiten op het programma, zoals een tweedehands paardenspullenmarkt, demonstraties, ponyritjes, hoefijzer versieren en vanaf 15.00 uur voor de vaders katknuppelen.

Manege Noot is een 4 sterren manege gevestigd in Callantsoog en biedt met plezier manegelessen aan jong en oud. Met de Open Manegedag(en) kan een ieder op een laagdrempelige manier kennis maken met de wereld van paarden en pony’s. De Open Manegedagen zijn een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS).

FNRS
Manege Noot is aangesloten bij de FNRS. Dit betekent dat het bedrijf een kwaliteitskeurmerk en een veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport heeft. Op het ruitersportcentrum wordt les gegeven volgens de ruiteropleiding van de KNHS en de FNRS. Manege Noot, zwarteweg 4, 1759LD Callantsoog, www.manegenoot.nl, info@manegenoot.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie