Op zoek naar de lokale kampioenen

Het Sportgala komt er weer aan en dus is Sportservice op zoek naar de kampioenen van het sportseizoen. Zij worden op 23 juni gehuldigd in schouwburg De Kampanje.

Wie nationaal en/of internationaal kampioen is geworden kan zich melden voor de huldiging. Tijdens het gala wordt ook bekend gemaakt wie dit jaar de gemeentelijke Sporttrofee of de Sportprijs in ontvangst mag nemen.

De (inter-)nationale Helderse kampioenen van het afgelopen sportseizoen presenteren zich tijdens de jaarlijkse sportparade. Daaraan doen zowel individuele sporters als sportteams mee.

Nationale en/of internationale kampioenen die een sport uitoefenen bij een vereniging die is aangesloten bij NOC*NSF en een hieraan verbonden kampioenschap hebben behaald, kunnen zich melden bij Sportservice Den Helder (info@sportservicedenhelder.nl). Zij ontvangen dan tijdens het Sportgala de gemeentelijke sportpenning.

Kampioenen die een kampioenschap op het hoogst haalbare niveau hebben gehaald tijdens een wedstrijd die door een bond is georganiseerd die niet is aangesloten bij het NOC*NSF, ontvangen een medaille. Aanmelden kan tot 1 juni.

Het sportgala wordt georganiseerd door Sportservice Den Helder. De Sportfederatie Den Helder verleent haar medewerking aan deze avond. De toegang is gratis.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie