Op snuffelstage bij de LOS

Koen op snuffelstage bij de LOS.

De LOS had donderdag aan speciale gast, niemand minder dan Mavo aan Zee-leerling Koen kwam een dagje langs voor een snuffelstage. De politie of de media, dat lijkt hem leuk voor later. Bij de LOS is de politie weliswaar vaste gast, maar op deze snuffeldag maakte Koen vooral kennis met redactie, tv en radio.

De dag begon met een korte uitleg over hoe de berichtjes op de website van de LOS tot stand komen en het afronden van een nieuwe huis-aan-huis krant voor de collega’s van RTV Noordkop. Daarna was het tijd voor het echte werk: met de camera op pad om mensen te interviewen!

Hij wilde de mensen eigenlijk vragen of ze nog vertrouwen hadden in de lokale politiek, maar toen alle antwoorden hetzelfde klonken besloot hij, samen met vaste stagiaire Cathy, creatief te zijn en een andere vraag te bedenken: wat vindt u het mooiste plekje van Den Helder? Gelukkig waren er genoeg mensen die daar antwoord op wilden geven.

’s Middags deed Koen nog heel enthousiast nog een stukje radio en na het tot slot afnemen van de nodige vragen aan de LOS was de dag alweer voorbij. Hieronder het door Koen en Cathy gemaakte filmpje.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie