Onderzoek naar winkelbeleving

In opdracht van de ondernemersvereniging Binnenstad (HOB) en het Ravelijncenter is woensdag gestart met een belevingsonderzoek dat moet leiden tot meer inzicht in wat consumenten en bezoekers verwachten van de winkelbeleving in Den Helder.

“Het is belangrijk dat de binnenstad van Den Helder weer een levendig en aantrekkelijk bruisend centrum wordt”, meent de HOB. “De ondernemers van de binnenstad Den Helder, verenigd in de HOB, willen dan ook graag de mening van de klant horen hoe dit mogelijk gemaakt zou kunnen worden, zodat zij op basis van de resultaten uit het onderzoek de juiste beslissingen kunnen nemen.”

De mening van de bezoeker wordt dan ook zeer op prijs gesteld. Ook het Ravelijncenter heeft zich aangesloten bij dit onderzoek.

“Uiteindelijk draait het allemaal om wat de consument. Wat zoekt hij of zij en wat wordt er verwacht van de winkeliers en binnenstad van Den Helder”, aldus Mark de Graaf, voorzitter van de HOB. “Door dit te houden onderzoek krijgen wij nu feitelijk inzichtelijk en onderbouwd wat onze en hopelijk toekomstige klanten van ons verwachten.”

Ook voorzitter Hans van Leeuwen van de ondernemersvereniging Ravelijncenter beaamt dit: “Met dit uitgebreide onderzoek maken we dit inzichtelijk en kunnen we anticiperen op de (veranderende) klantbehoeftes.” Beide voorzitters hopen dan ook dat de consument massaal wil meewerken aan dit onderzoek.

Het onderzoek is digitaal te raadplegen via: http://denhelder.belevingsmonitor.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie