Omringwinkel geopend in de Schooten

omringwinkel

Geheel in stijl kwam wethouder Peter de Vrij op een duofiets om samen met Loes Oosterbroek het lintje van de nieuwe Omringwinkel door te knippen. De winkel aan de Prins Hendriklaan moest verhuizen in verband met de sloop van dat pand. Er werd gekozen voor de locatie in de Schooten, in het pand van de voormalige apotheek Bijl. Na het officiële moment was er koffie met lekkers en natuurlijk de tijd om even goed de winkel te bekijken.

Omringwinkel
Er zijn in Noord Holland vijf Omringwinkels en in de huidige tijd van webshops is manager Jeroen Schiffer blij dat de fysieke winkel in Den Helder blijft bestaan. “We hebben natuurlijk ook een webshop maar voor veel mensen is het toch fijn om even dingen aan te raken en te bekijken, voordat ze tot aanschaf overgaan”, aldus Schiffer. Hij vertelt dat deze locatie meer is als alleen een winkel. De Omring heeft veel contacten binnen de zorg en daarmee kunnen ze ook mensen helpen en doorverwijzen voor andere zorgzaken. “Voor deze locatie is bewust gekozen, omdat we hier goed bereikbaar zijn voor onze doelgroep.”

Loes Oosterbroek
Voor de opening werd niet alleen wethouder De Vrij uitgenodigd, maar ook Loes Oosterbroek. Loes is al heel lang lid van de Omring, misschien wel het langst van alle leden. Ze is vereerd dat ze deze winkel met de wethouder mag openen. Ze is zelf nog werkzaam in de groepsverzorging bij de Golfstroom die om de hoek ligt. Op de vraag of ze het daar naar haar zin heeft reageert ze met een hele mooie lach “ik doe dat met veel plezier!”.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie