Odd Fellows verrassen goede doelen

De Falga Rebekkah-loge (vrouwen) en de Neptunusloge (mannen) van de Odd Fellows Den Helder verrasten maandag verschillende organisaties en hun vrijwilligers met een gift. Dit ter ondersteuning van hun maatschappelijke werk. De bijdragen variëren van 250 tot 1000 euro per organisatie.

Ze gingen dit jaar naar: een kerstmaaltijd voor de vrijwilligers van het Leger des Heils met hun vaste gasten; een beleef-TV voor de bewoners van verzorgingstehuis Buitenveld in Julianadorp.

Verder een bijdrage voor de verlichting van de Kroontjesbunker in de Grafelijkheidsduinen en een bedrag voor de herstelwerkzaamheden van Fort Harssens.

Daarnaast geld voor een industriële naaimachine voor de dagbesteding van De Vliet en een bijdrage voor de Herdenkingsstenen Joodse gemeenschap. De Odd Fellows ondersteunen ook het jaarlijkse kerstdiner van klanten van de Helderse Voedselbank.

Tot slot nog bijdrage aan Scholen aan Zee en de opleiding Kindercoach van het Leger des Heils. Dit laatste ter gelegenheid van het 200 jarig bestaan van de landelijke Independent Order of Odd Fellows.

 

 

 

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie