Noorderkwartier live op internet

De commissie- en bestuursvergaderingen van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier zijn vanaf woensdag 13 februari live online te volgen.

Op die datum vergaderen de commissie Bestuur, Middelen en Waterketen en de commissie Water voor het eerst onder het toeziend oog van webcamera’s.

Twee weken na de commissies, op 27 februari, is ook de vergadering van het algemeen bestuur van het hoogheemraadschap te volgen.

In de raadszaal hangt een ingenieus camerasysteem. Vier gerichte camera’s en één overzichtscamera. De gerichte camera’s zorgen ervoor dat de sprekers in beeld komen, zodra zij hun microfoonknop indrukken.

De vergaderingen zijn live te volgen via Livestream HHNK. Alle beeld- en geluidsopnamen blijven bewaard, zodat het ook mogelijk is deze op een later moment nog eens terug te zien. In de opgeslagen registratie worden ‘knips’ gemaakt, zodat makkelijk per agendaonderwerp te zoeken is.

Op Kalender HHNK is het vergaderschema voor 2019 zichtbaar. Voor de stukken klik je in de kalender op de betreffende vergadering.

Foto: kantoor HHNK.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie