Noorderfestival met wat spetters

NoorderfestivalHet Noorderfestival vond zaterdagmiddag plaats op het terrein van ’s Heerenloo in Julianadorp. Een drupje regen mocht de pret niet drukken, er was genoeg te doen en te zien.

Een droog onderkomen was snel gevonden bij wat meer drupjes. Paardrijden, Silent Disco, een draaimolen, talentenjacht, straattheater, een photobooth en nog veel meer. Vervelen was niet nodig en ook voor de inwendige mens was er genoeg te scoren bij de verschillende kraampjes. Ook verschillende activiteitenlokalen waren open en je kon dus je eigen creativiteit nog even de vrije loop laten.

Talentenjacht
Op het podium tijdens het Noorderfestival was van alles te doen, de coverband Jukebox stond op het programma en de DJ en saxofonist BOEM! traden op. De grote klapper werd om drie uur verwacht op het podium. Samantha Steenwijk, finalist van The Voice of Holland met een spetterende show.  De eigen talentenjacht The Voice of Noorderhaven trok veel publiek en had een eigen jury.  Van Bennie Neyman tot de Snollebollekes, het kwam allemaal voorbij.

Noorderfestival

Noorderfestival

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie