Noordwest weer beste ziekenhuis

De locatie Den Helder van de Noordwest Ziekenhuisgroep is door weekblad Elsevier opnieuw gekozen tot beste ziekenhuis van Nederland.

Ook vorig jaar kwam Den Helder al als beste uit het jaarlijks onderzoek naar voren. Welke ziekenhuizen houden het meest rekening met de patiënt? Waar is de zorg veilig en up to date? Patiëntgerichtheid en de kwaliteit van de medische zorg vormen de kern van het jaarlijkse onderzoek ‘Beste ziekenhuizen‘.

Drie ziekenhuizen halen de hoogste score in een beoordeling op 777 punten: de Noordwest Ziekenhuisgroep in Den Helder, de Rivas Zorggroep Beatrixziekenhuis in Gorinchem en het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk.

Ook vorig jaar was het ziekenhuis in Den Helder al het beste van Nederland. Een jaar eerder scoorde het echter bij Elsevier nog slecht. Ook in het jaarlijkse onderzoek van het AD scoort Den Helder de laatste jaren goed.

“Vorig jaar konden we onze beide locaties tot het beste ziekenhuis van Nederland rekenen, nu hoort onze Helderse locatie daar weer bij”, zegt Floor Haak, lid raad van bestuur trots.

“Het is een bewijs dat de mensen die de zorg leveren echt goed werk doen. De punten waarop wij niet maximaal hebben gescoord, zien wij als een stimulans om continu te blijven werken aan verbetering.” aldus mevrouw Haak.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie