Nomineer je kampioen voor Sportprijs

Wie dit jaar de gemeentelijke onderscheidingen: de Sportprijs of de (nieuwe) sportstimuleringsprijs 2018 in ontvangst mag nemen wordt bekendgemaakt op donderdag 5 juli tijdens het jaarlijkse Sportgala in de Kampanje. Voor het eerst zal ook de Sportstimuleringsprijs worden uitgereikt aan een sportvereniging die zich onderscheidt van andere clubs.

Tijdens het sportgala presenteren ook de (inter)nationale Helderse kampioenen van het afgelopen sportseizoen zich. Daaraan doen zowel individuele sporters als sportteams aan mee. Verenigingen kunnen deze kampioenen aanmelden via de website van Team Sportservice. Nationale en/of internationale kampioenen die een sport uitoefenen bij een vereniging die is aangesloten bij NOC*NSF en een hieraan verbonden kampioenschap hebben behaald, kunnen zich ook via genoemde site aanmelden. De site geeft ook verdere info over de spelregels rond het Sportgala.

De kampioenen krijgen op het Sportgala een gemeentelijke sportpenning uit handen van burgemeester Koen Schuiling. Nomineren via  Team Sportservice Den Helder: http://www.teamsportservice.nl/denhelder, tel: (0223) 68 47 26.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie