Nog maar een paar kaarten voor Julianapop

Nog een klein weekje en Julianapop viert haar zilveren jubileum. Het gaat goed met de kaarverkoop, zo laat de organisatie weten. Al 96 procent van de tickets zijn verkocht. Voor het eerst zijn er nu kluisjes op het terrein aanwezig. Het terrein mag tussendoor niet worden verlaten en de poort sluit om 18:00 uur, maar de organisatie doet er alles aan om het de bezoeker zo prettig mogelijk te maken.

Tijdens deze jubileumeditie van Julianapop, dit keer op zaterdag 16 juni, zijn er optredens van Nielson, Nick & Simon, de Dijk, Memphis Maniacs, Scrum, Jonna Fraser en het Helderse Zion Vibes. Ook zullen Elsa en Olaf in de middag hun opwachting maken in de area speciaal voor de kleintjes. Voor ieder wat wils, waarmee het festival dan ook groot is geworden. De line-up en aankleding beloven weer een feest te worden en de organisatie heeft heel wat verrassingen in petto. Het programma wordt op spectaculaire wijze afgesloten om 23:00.

Met de kaartverkoop gaat het vlot: de laatste paar honderd kaarten liggen klaar, er zijn er al ruim 4800 verkocht! Tot en met vrijdag 8 juni kan men bij de voorverkoopadressen terecht voor de allerlaatste kaartjes. Wie na vrijdag 8 juni nog een kaart in de voorverkoop wil scoren, moet snel zijn en kan online terecht. Kinderkaarten zijn evengoed en uitsluitend op 16 juni aan de deur verkrijgbaar. Kijk op www.julianapop.nl/tickets en houd de Julianapop Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie