NK successen voor dansparen Corma

Onlangs vond onder auspiciën van de NVAD de Nederlandse Kampioenschappen plaats in Oldenzaal. Alle paren van de dansschool, die zich in dit dansseizoen geplaatst hadden om aan het NK deel te mogen nemen, wisten na een aantal voorrondes allemaal de finale te bereiken.

Het kostte de nodige zweetdruppels om tijdens het mooie weer het allerbeste wat de paren in zich hadden te tonen aan het kritische jurypanel.

Des te meer, omdat het voor een aantal de allereerste keer was om aan het NK deel te nemen. Het werd dan ook uiteindelijk beloond met mooie uitslagen voor de Helderse deelnemers van dansschool Corma.

In de Ballroom en Latin Jeugd klasse was er een vierde plek voor Marnix Vader en Lily Wijnhoven ( zij waren het jongste paar v.d. Helderse dansschool).

In de Ballroom Open Seniorenklasse: was er een vierde plek voor Marco en Saskia Vader ( zij zijn tevens gepromoveerd naar de Hoofdklasse).

Het paar Boy Gijzen – Kyra Hoogvorst wisten maar liefs bij vier onderdelen de volgende prijzen in de wacht te slepen : In de Ballroom Junioren Debutanten 2 een vierde plek. In de Latin Junioren Debutanten 2: een plaats vijf. In de Ballroom Basic: kregen zij een vierde plaats en in de Latin Basic een derde plaats.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie