Nieuwe vloer in Helderse Vallei

In de afgelopen week is er bij De Helderse Vallei heel hard gewerkt aan onderandere de nieuwe vloer en nu is iedereen van harte welkom om het resultaat te komen bekijken!

Op zaterdag 13 januari om 10.00 uur openen de deuren van het natuurcentrum weer voor publiek. Dat is het moment waarop de plattegrond van Den Helder van 265 vierkante meter bewonderd kan worden door daar letterlijk overheen te lopen.

Ontwerpster Monique Dozy tekende Den Helder met alle herkenbare natuurlijke en culturele kenmerken op haar computer en dit werd vervolgens op vinyl gedrukt.

Op de vloer kunnen alle natuurgebieden in Den Helder en net daar buiten, van Balgzand tot de Zandpolder bij Groote Keeten, ontdekt worden.

Maar ook alle Helderse straten, parken en watergebieden alsmede de meest in het oog springende culturele elementen zijn er op te vinden. Er kunnen tientallen afbeeldingen van dieren en mensen gespot worden die aangeven wat je in Den Helder kunt doen.

Op de vloer staan 3 ‘pointers’ waarop bezoekers actuele informatie over culturele activiteiten, natuurwaarnemingen, duurzaamheidstips en/of waterweetjes kunnen vinden.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie