Nieuwe Toeristische Informatiegids

Wethouder Edwin Krijns heeft dinsdag uit handen van Riet Kisteman van Studio Kisteman uit Julianadorp het eerste exemplaar van de toeristische informatiegids voor Julianadorp aan Zee, Huisduinen en Den Helder in ontvangst genomen.

Elke zomer strijkt een groeiend aantal van tienduizenden toeristen neer in Julianadorp aan Zee. Een informatiegids maakte in het verleden bezoekers wegwijs in deze contreien.

Studio Kisteman heeft nu het initiatief genomen de gids nieuw leven in te blazen en besloten een toeristengids uit te geven met specifieke informatie over Den Helder, Julianadorp aan Zee en Huisduinen.

Met ondersteuning van Citymarketing en dankzij de adverteerders is de gids inmiddels gerealiseerd en wordt hij in de eerste week van april verspreid op campings, vakantieparken en andere toeristische plaatsen.

Vierenzestig overzichtelijke pagina’s met een frisse lay-out, handige adressen, leuke verhalen en veel informatie over het stoere en energieke Den Helder, het landelijke en bloemrijke Julianadorp en het walvisvaarders dorpje Huisduinen.

De gids is drietalig; Nederlands, Duits en Engels, zodat de meeste toeristen de gids gemakkelijk kunnen doorlezen. Met dit magazine willen we de lezer inspireren, de weg wijzen en verleiden tot een lang of kort verblijf in deze mooie omgeving.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie