Nieuwe partners basketbalclub Suns

Nieuwe partners voor de Den Helder Suns. Twee kenmerkende Helderse bedrijven hebben besloten het initiatief te steunen. Olea Hof Uitvaartzorg en financieel specialist Leeuwestein € Partners hebben zich als partner verbonden aan de nieuw te vormen basketbalclub.

Jan Dop toont zich zeer enthousiast over terugkeer van het eredivisiebasketbal aan het Marsdiep. “Het is voor Den Helder en de regio een geweldig initiatief dat breed gedragen wordt.”

“Topbasketbal hoort hier historisch gezien thuis en de initiatiefnemers steken enorm hun nek uit. Toen ik op de hoogte werd gesteld van hun plannen was ik meteen opgetogen over de inhoud van het verhaal.”

Arie Leeuwestein, specialist in financiële dienstverlening en assurantiën, voegt daar aan toe. “Een team met een Helderse uitstraling is geweldig voor de stad.”

“Een basketbalteam op het hoogste niveau is een uithangbord voor Den Helder en de regio op zich. Wij als Leeuwestein € Partners sluiten ons daar graag bij aan en dat geldt ook voor Jan Dop en zijn bedrijf.”

Beide ondernemers kijken met spanning uit naar het moment dat de werkgroep definitief groen licht geeft. “Wij hopen van harte dat goed voorbeeld doet volgen en dat andere lokale bedrijven zich eveneens binden aan Den Helder Suns.”

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie