Nieuwe naam voor Sportservice

Sportservice Den Helder gaat vanaf maandag 18 september verder onder de naam Team Sportservice Den Helder. Het moederbedrijf heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan een nog betere dienstverlening.

Ook de communicatie-uitingen en website zijn hierbij meegenomen. Daarom lanceert Team Sportservice Den Helder naast de nieuwe naam, ook een nieuwe website: teamsportservice.nl/DenHelder/

De missie van Team Sportservice Den Helder is alle inwoners van de gemeente te laten profiteren van de positieve effecten van sporten en bewegen. Om dit nog meer uit te stralen, is gekozen voor de subtiele naamswijziging en bijhorend logo.

Medewerkers van Team Sportservice Den Helder organiseren in opdracht van de gemeente vele sport- en beweegprojecten voor jong en oud, voor mensen met en zonder beperking.

Uiteraard in samenwerking met scholen, sportaanbieders, zorg- en welzijnsorganisaties en andere organisaties. Daarmee is Team Sportservice het lokale sportloket. Op de vernieuwde website vindt men eenvoudig wat voor wie, wanneer en waar wordt georganiseerd.

Inwoners, sportaanbieders, zorg- en welzijnsorganisaties of andere organisaties kunnen met vragen over sporten en bewegen of over één van onze projecten contact opnemen met Team Sportservice Den Helder via 0223-684726 of info@sportservicedenhelder.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie