Nieuwe lichtprojectie op gevel V&D

In de maanden december en januari verschijnt net als vorig jaar op de gevel van de V&D een lichtprojectie. Het thema dit jaar is “Vertrekken en terugkomen”.

De kunstenaars Femke Kempkes, Machteld Aardse en de Helderse Joffrey van der Vliet werken hiervoor graag samen met de bewoners van Den Helder.

Ze willen hen bij het project betrekken door input te laten leveren in de vorm van tekst en beeld en stellen hierbij de vraag: “Welke correspondentie heb je over geliefden op zee?” Stuur een portretfoto van de geliefde persoon, zijn functie, een foto of tekening van het schip, en daarbij welk bericht je aan diegene mee wilt geven of hebt gegeven. De berichten kunnen over nu gaan, maar ook over voorbije tijden.

Naast de V&D gevel is het de bedoeling om een tweede lichtprojectie te realiseren, op Willemsoord.

Hiervoor zijn de kunstenaars op zoek naar berichten, verhalen, foto’s, bouwtekeningen van schepen, portretfoto’s, tekeningen, bevoorradingslijsten, verslagen, werkschema’s, kluslijsten en details van mensen die vroeger op de oude Rijkswerf hebben gewerkt en informatie over het werk wat ze gedaan hebben en wat ze daar van vonden!

Materiaal aanleveren? Stuur de afbeeldingen of stukjes tekst uiterlijk 21 november naar info@citymarketingdenhelder.nl. Natuurlijk kan er ook informatie op papier worden aangeleverd, bel dan met 0223-674601 om een afspraak te maken. Content dat later aangeleverd wordt kan in vervolgprojecten gebruikt worden.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie