Nieuwe krant LOS valt in de bus!

Deze week valt de nieuwste huis-aan-huis krant van de LOS in de bus. Een exemplaar boordevol informatie over de lokale omroep van Den Helder. De krant wordt verspreid in geheel Den Helder.

Het openingsverhaal is dit keer van wethouder Trees van der Paard. Zij vertelt hoe blij ze is met Den Helder én met de LOS. In de uitgave valt verder te lezen over de laatste (technische) ontwikkelingen binnen en rond de omroep.

Natuurlijk ook de nodige aandacht voor (nieuwe) programma’s op LOS radio, zoals De Muziekkelder, LOS Jazz & Soul en Sandwich, maar ook Radio ClubRigter, Nostalgia en Radio Tour de Lasalle.

De speciale LOS-krant besteedt verder nog aandacht aan recente wijzigingen in ons bestuur en het PBO, maakt alvast melding van (en nodigt iedereen uit voor) de komende open dag van de omroep en zet weer een paar LOS-gezichten in de schijnwerpers.

Natuurlijk ontbreekt ook de volledige radioprogrammering niet en is alle algemene informatie over de omroep terug te vinden in de krant.

Mocht deze superleuke krant deze week toevallig niet in uw brievenbus vallen, laat het ons dan even weten (onder vermelding van naam en adres) via hoofdredactie@losdenhelder.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie