Nieuwe formule Hema Julianadorp

HEMA is op dit moment bezig het filiaal in winkelcentrum De Riepel om te bouwen naar voorbeeld van haar internationale winkels. Het internationale winkelconcept dat HEMA ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen is zo’n succes dat het nu ook in Nederland, België en Luxemburg wordt uitgerold.

Het belangrijkste verschil is dat de winkels in het buitenland overzichtelijker zijn en zijn ingedeeld in werelden. De winkel in Julianadorp wordt van maandag 22 mei tot vrijdag 26 mei verbouwd.

Op vrijdag 2 juni worden inwoners van Julianadorp weer welkom geheten in de geheel vernieuwde winkel tijdens de feestelijke opening.

Na de verbouwing wordt het voor klanten veel eenvoudiger om artikelen te vinden en met elkaar te combineren. Zo staan alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar.

Al jaren krijgt HEMA veel positieve reacties van buitenlandse en Nederlandse klanten die tijdens hun vakantie in Frankrijk, Spanje of het Verenigd Koninkrijk een HEMA hebben bezocht. De overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de winkels springt bij klanten in het oog.

Tico Schneider, directeur HEMA Nederland: “Het uitrollen van het nieuwe concept is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van HEMA, die bestaat uit het verbeteren van de prestaties, internationale uitbreiding en groei van e-commerce.”

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie