Nieuwe beheerders Vogelasiel

Vogelasiel De Paddestoel heeft nieuwe beheerders, zo meldt het bestuur. Jamy van Meer is gestopt en als vervangers zijn Ilse Kootkar en Laura Doornbosch-Twigt bereid gevonden haar werk over te nemen.

“Begin februari kondigde Jamy van Meer aan dat zij een positieverbetering kon krijgen door een nieuwe baan te aanvaarden. Dat moet je natuurlijk doen, want aan het eind van de maand komen de rekeningen en ja, als je die daardoor makkelijker kan voldoen, doen natuurlijk”, zo meldt voorzitter Fred van Vliet deze week in de nieuwsbrief van De Paddestoel.

“Kort erna werd door de voorzitter en de vice-voorzitter contact gezocht met Laura Doornbosch en Ilse Kootkar om het vogelasiel te gaan beheren, wat zij graag aanvaarden.”

Kootkar was in het verleden onder meer actief bij de Dierenambulance en dierenasiel ’t Schuthok, Doornbosch was de beheerster van het vogelasiel voor Van Meer.

Om het asiel gereed te maken voor de verlenging van de ontheffing, die half 2017 afloopt, is alvast een grote voorjaarsschoonmaak uitgevoerd en is de hoeveelheid dieren in het asiel teruggebracht tot wat mogelijk is onder de huidige vergunning.

Het aantal donateurs/leden bedraagt op dit moment 160, “maar het streven is 2000 leden, want dat geeft structurele inkomsten voor de Paddestoel die het in hoofdzaak moet hebben van giften en donaties”.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie