Nieuw uiterlijk voor ’s Heeren Loo

’s Heeren Loo als landelijk aanbieder van zorg voor mensen met een (verstandelijke) beperking krijgt een nieuwe huisstijl en een nieuw logo.

Op maandagmorgen, 14 januari, hebben de leden van de Cliëntenraad van woonzorgpark Noorderhaven, Jurre, Yorick, Marthi, Ruud en Ron de vlaggen vervangen. Met het hijsen van de nieuwe vlag is het logo officieel in gebruik genomen.

De zorgorganisatie wil hiermee haar zichtbaarheid en herkenbaarheid verder vergroten. Dit is van belang om het onderscheid te maken in een zorgmarkt met vele aanbieders.

Wiebrand Top, regiodirecteur: ”We willen mensen met een beperking, hun ouders en naasten een helder beeld geven over onze ondersteuning. Er is zoveel mogelijk; ondersteuning thuis, logeren, dagopvang, wonen en werken in een gewone woonwijk of op een woonzorgpark. Ons aanbod blijkt nog niet altijd bekend te zijn. Ook willen we graag zorgprofessionals beter laten kennismaken met ’s Heeren Loo en hen laten zien wat voor mooi en uitdagend werk zij bij ’s Heeren Loo kunnen doen.”

In het nieuwe logo staat de relatie tussen de cliënt, verwant en zorgprofessional symbolisch weergegeven; zij houden elkaar samen vast en vormen één geheel met ieder zijn eigen kleur en nuances.

Wiebrand Top: “Elke dag helpen wij om de dromen en wensen van onze cliënten te realiseren. Zorgprofessionals werken hiertoe intensief samen met cliënten en hun verwanten. Deze samenwerking is het kloppend hart van onze organisatie. Dit wilden we ook graag terugzien in ons logo.”

In de loop van 2019 worden diverse uitingen aangepast. De nieuwe website www.sheerenloo.nl is vandaag gelanceerd.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie