Nieuw project voor Oud Den Helder

Particuliere woningen verbeteren en aanpassen voor de toekomst is het doel van het project dat de gemeente is gestart in Oud Den Helder.

Alle huiseigenaren in die buurt kunnen een gratis maatwerkadvies krijgen en zijn uitgenodigd voor een informatieavond over de mogelijkheden. Na Oud Den Helder wil de gemeente het project in andere buurten en wijken starten. 

Veel woningen zijn slecht geïsoleerd en niet aangepast voor toekomstig gebruik. De komende weken nemen adviseurs van het Duurzaam Bouwloket diverse woningtypes onder de loep. Zij kijken naar mogelijkheden om de woning energiezuiniger, comfortabeler en levensloopbestendiger te maken. De resultaten hiervan worden gepresenteerd tijdens een informatieavond in mei/juni 2016.

Om maatwerkadviezen te kunnen maken is het Duurzaam Bouwloket op zoek naar enthousiaste buurtbewoners die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden om hun eigen woning te verduurzamen.

Geïnteresseerde woningeigenaren kunnen zich aanmelden voor een gratis maatwerkadvies met infraroodscan, door te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl. Na het ontvangen van de aanmeldingen wordt voor ieder woningtype één voorbeeldwoning geselecteerd.

Bij een deel van de voorbeeldwoningen wordt ook in beeld gebracht wat huiseigenaren kunnen doen om op oudere leeftijd prettig en comfortabel in het eigen huis te kunnen blijven wonen. Deze mogelijkheden worden tijdens de informatieavond ook gepresenteerd.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie