Nieuw klassement start bij DOK

Voor het zesde jaar op rij houdt HRTC DOK een wielerwedstrijd op eigen parcours op tweede Paasdag. Sportieve kinderen, wielrenners en supporters zijn uitgenodigd om te fietsen, aan te moedigen of gewoon gezellig wat te komen drinken in het clubgebouw aan de Guldemondweg te Den Helder.

Bij HRTC DOK valt 17 april om 12.15 uur het startschot voor de eerste jeugdcategorie. Kinderen van 7 t/m 14 jaar mogen GRATIS meedoen aan een dikke banden race. Inschrijven kan vanaf 11.45 uur.

Iedereen rijdt in zijn eigen leeftijdscategorie op een fiets met dikke banden over het asfalt, (een wielrenfiets is dus uitgesloten). Voor de eerste drie winnaars per categorie is er een mooie medaille en voor alle kinderen neemt de paashaas een verassing mee!

Om 13.45 uur is het de beurt aan de volwassenen, dan start er een interclub wielrenwedstrijd voor diverse damesklassen en voor heren met een basislicentie. Om 15.30 uur gaat de wielerwedstrijd voor junioren, amateurs en sportklasse heren van start. Voor de winnaars van deze wedstrijden ligt een geldenveloppe te wachten. Inschrijven kan via info@hrtcdok.nl of bijschrijven tot een uur voor de wedstrijd.

De Guldemondronde is de eerste wedstrijd van het GMN-klassement. Dit is een nieuw klassement bestaande uit vier wedstrijden in de Kop van Noord-Holland waarvan de Ronde van Julianadorp de laatste is.

Wie een steentje wil bijdragen aan de organisatie van deze of andere wielerevenementen bij HRTC DOK mag zich melden! Mail voor meer informatie naar info@hrtcdok.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie