Nieuw in De Schooten: Body Plaza

Er word al enige tijd hard gewerkt in het voormalig pand van Dance Master, aan de Baljuwstraat 17F. Sinds kort is Monique Raadsheer de nieuwe huurster. Zij opent er op 1 februari Body Plaza.

Raadsheer is 48 jaar geleden geboren in Den Helder en heeft hier een flinke klantenkring opgebouwd. In 2006 heeft zij haar opleiding tot pedicure afgerond, na jaren gewerkt te hebben bij Huis ter Duin en in de thuiszorg als verzorgende.

Zij had tot 2015 haar praktijk aan huis, maar voor veel ouderen was het lastig om de trap naar boven te lopen. Zij liep binnen bij Hoorzorg-Bakker en daar werd een kamer voor haar gereserveerd. Vlak bij een groot deel van haar klantenkring, en gelijkvloers.

Afgelopen zomer werd het dermate druk, dat Raadsheer een cliëntenstop moest invoeren. Er moest dus iets gebeuren en nu heeft ze de stap gezet om verder te gaan in een eigen pand.

De voorste twee kamers worden bemand door twee pedicures, Raadsheer zelf en Sandra Willems. Een andere ruimte word ingericht als schoonheidssalon, met schoonheidsspecialiste Monique Luiten.

In de ruimte ernaast komt partner Juliën Hislop van Hands in Motion, die onder meer massagetherapie praktiseert. Deze twee ruimtes liggen achterin de zaak, waardoor rust gegarandeerd is. Over de invulling van de vijfde ruimte wordt nog gesproken, er is van meerdere partijen belangstelling. Op 1 februari om 10:30 uur is de officiële opening van Body Plaza.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie