Nieuw Bouwcenter open aan Energieweg

“We zijn open!”, zo laat Bouwcenter Govers haar volgers op Facebook enthousiast weten. “Na zes weken verbouwen, schilderen, inrichten en automatiseren zijn we er klaar voor.”

Kort na de jaarwisseling werd begonnen aan het verbouwen en inrichten van het pand aan de Energieweg 4B. Via de eigen Facebookpagina werd stap voor stap verslag gedaan van de ontwikkelingen en dit niet zelden tot enthousiasme van de volgers.

Van het aanbrengen van de vloer en het inrichten van het buitengebied (wordt binnenkort nog stevig aangepakt), tot het plaats van de stellingen en alle producten, wie interesse had kon overal van op de hoogte blijven.

En nu, 16 februari 2016, is dan het moment waarop de deuren voor het eerst echt open gaan voor het publiek. Klanten zijn vanaf nu welkom bij het ‘zusje’ van een trotse Govers BV.

“Je bent natuurlijk nooit echt klaar, maar we kunnen niet langer wachten”, laat het nieuwe Bouwcenter via Facebook weten. “U heeft het precies vier maanden zonder Rene, Sjef en Gerard moeten doen, maar we zijn terug met een prachtig mooi Bouwcenter. Niets is meer wat het was, wij ontvangen u graag!”.

Bouwcenter Govers verkoopt alle bouwmaterialen en biedt een compleet assortiment voor de bouw, van fundering tot nokvorst.

Bron: Den Helder Actueel

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie