Nacompetitie bijna onafwendbaar voor JVC

De veldvoetballers van JVC kunnen de nacompetitie bijna niet meer ontlopen na de 0-2 nederlaag tegen concurrent Egmondia. “Ondanks dat we vier punten achterstaan met nog twee duels te spelen, moeten we voor elke strohalm gaan”, zegt trainer Ben de Visser strijdbaar. “Gelukkig degradeert er niemand rechtstreeks, maar dat FC Den Helder in de laatste wedstrijd kampioen tegen ons kan worden is ook geen voordeel.”

Vorig jaar was de Julianadorpse ploeg nog op weg naar de tweede klasse en nu lijkt de nacompetitie voor lijfsbehoud in de derde klasse het maximale haalbare. Ook afgelopen weekeinde maakte de ploeg van trainer Ben de Visser een machteloze indruk en miste de overtuiging om het de Egmondse ploeg moeilijk te maken. Voor de rust kopte Rick Blok namens de bezoekers de 0-1 tegen de touwen.

In de tweede helft konden de Nieuwediepers ook geen vuist maken en na het wegsturen van keeper Colin Hondorp verdween het laatste geloof in een goede afloop. Egmondia wist de numerieke meerderheid slim uit te buiten en Mats Stam voltrok het definitieve vonnis, zodat de einduitslag 0-2 werd. Volgende week komt Hollandia T op bezoek.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie