Nachtelijke werkzaamheden N99

Rijkswaterstaat voert in de nacht van maandagavond 1 april 23.00 uur op dinsdag 2 april 05.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit op de N99, tussen Kooybrug N9 en Balgzandbrug N249. De weg is dan in beide richtingen afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en een extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten.

De onderhoudswerkzaamheden bestaan uit asfaltreparaties, vervangen van lichtmasten, egaliseren van bermsporen en het rechtzetten van bebording.

Omleidingen
Verkeer wordt ter plaatse met behulp van borden omgeleid.
° Verkeer vanuit Den Helder rijdt via de N9, de N248 en de A7. Mocht dit verkeer de omleidingsborden missen dan wordt het verkeer op de N99 ter hoogte van de Van Ewijcksluis nogmaals geïnformeerd over de afsluiting; dit verkeer wordt vervolgens omgeleid via de N9, de N248 en de N249.
° Verkeer vanuit Den Oever rijdt via de N249, de N248 en N9.

Bestemmingsverkeer, openbaar vervoer en nood- en hulpdiensten kunnen gebruik maken van de parallelrijbaan. Hiervoor staan verkeersregelaars ter plaatse.

Advies aan weggebruikers
Werkzaamheden vinden ’s nachts plaats, om de hinder voor weggebruikers zoveel mogelijk te beperken. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers de omleidingsborden te volgen en de reis voor te bereiden met behulp van de pagina Geplande wegwerkzaamheden. Op die manier zijn weggebruikers het snelst op hun bestemming.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie