Naar AZ na schot op doel?

Het schoolvoetbaltoernooi is niet meer weg te denken in Den Helder. Al 90 jaar voetballen honderden kinderen mee en staan hun ouders langs de lijn ze aan te moedigen. Ook de Rabobank voetbalt mee.

Michiel Kraak, regiocoördinator bij de Rabobank vertelt trots waarom: “Er voetballen ruim 1200 kinderen mee en het lukt de stichting van Schoolvoetbal Den Helder elke keer weer om alle kinderen gratis mee te laten doen aan dit mooie toernooi.”

“Daar hebben wij veel respect voor en daarom is Rabobank Kop van Noord-Holland één van de lokale sponsoren. Daarom hebben wij ons met veel plezier drie jaar aan het Schoolvoetbal Den Helder verbonden.”

Omdat dit een jubileumjaar is heeft de Rabobank een verrassing tijdens de finaledag. De hele dag staat er een voetbalsimulator, waar alle kinderen die mee doen aan het toernooi op z’n hardste mogen schieten.

“Je mag 3x schieten op het doel, de hoogste snelheid noteren wij. Er zijn vijf leeftijdscategorieën en de top 5 van elke categorie wint twee kaarten voor een AZ wedstrijd. Omdat Rabobank ook sponsor is van AZ hebben wij gevraagd of zij kaarten voor een wedstrijd in het nieuwe seizoen beschikbaar wilden stellen. En dat doen ze graag!” Michiel: “Dus we gaan met de winnaars op pad. De Rabobank regelt een grote bus en we gaan met z’n allen genieten van een wedstrijd bij AZ!”

Kom ook langs tijdens de finaledag op 12 april en misschien ga jij mee naar een wedstrijd bij AZ!

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie