Museumnacht Kijkduin met Napoleon

Fort Kijkduin houdt vrijdag 23 november de Museumnacht. Onder de noemer ‘De terugkeer van Napoleon’ heeft de figurantengroep Ouderwetz een spectaculair verhaal bedacht. Het is de vierde editie van het evenement.

Verstopt in het fort voert Ouderwetz korte theaterstukken op. Gewapend  met een fakkel waant de bezoeker zich door de donkere gewelven van het fort. Enthousiaste gidsen zullen tussentijds alles vertellen over de historie van Fort Kijkduin van de laatste twee eeuwen waaronder de Napoleontische tijd en de Tweede Wereldoorlog.

Na de rondleiding staat er soep met een stokbroodje klaar aan een bourgondische tafel. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Tussen 19.00 en 21.30 uur vertrekt er elk half uur een gids. Voor de museumnacht geldt een toegangsprijs van 8 euro per persoon.

De museumnacht is geschikt voor alle leeftijden. Reserveren voor de museumnacht wordt aanbevolen en is mogelijk tot vrijdag 23 november 17.00 uur. Wees er snel bij; de Museumnacht zit bijna vol! Dit kan telefonisch of per e-mail. Het aquarium en de kantine zijn tot 23.00 uur geopend. Meer informatie op de website: www.fortkijkduin.nl

Fort Kijkduin, Admiraal Verhuellplein in Huisduinen.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie