Mooi bedrag Specsavers voor scouts Willemsoord

Specsavers Den Helder spaarde in 2018 een bedrag van € 1.277,26 voor Scouting Jutters Willemsoord. Deze week mocht het winkelteam de cheque ceremonieel overhandigen aan het lokale doel. Een mooi moment dat de winkel niet onopgemerkt voorbij liet gaan.

Ieder jaar sparen de winkels van Specsavers een jaar lang voor één lokaal goed doel en een nationaal doel. Voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt, zet de winkel een vast bedrag opzij voor Stichting Specsavers Steunt.

Scouting Jutters Willemsoord was in 2018 samen met het Oogfonds het spaardoel van Specsavers Den Helder en ontvangt nu een mooie financiële bijdrage.

Joost Hulst, eigenaar van Specsavers Den Helder: “Het is elk jaar weer leuk om een organisatie uit de buurt blij te mogen maken met een donatie. Het is voor een lokaal initiatief namelijk ontzettend moeilijk om aan financiële middelen te komen.”

“We merken elk jaar weer dat doelen ontzettend dankbaar zijn voor dit initiatief. Dat moedigt ons ook aan om een mooi bedrag bij elkaar te sparen. We weten zeker dat het goed besteed gaat worden.”

Foto: Specsavers Den Helder overhandigt cheque aan Scouting Jutters Willemsoord.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie