Modderige 26e editie Julianapop

De 26ste editie van Julianapop (Foto: Cathy Niesten).

De 26e editie van Julianapop was, zoals Rob de Nijs zei, “hier en daar wat modderig”, maar dit deed de pret niet bederven. Het programma werd geopend door Rob de Nijs, gevolgd door de Jeugd van Tegenwoordig en feest DJ Jordy samen met MC Mats onder de naam Jpop Nonstop. Het feest werd afgesloten door Quintino. Tussendoor werd het podium gevuld met DJ-acts door Jeffrey van Ooijen en Marthijn van Steinvoorn.

Dit jaar was er ook weer een tweede podium, genaamd de Achtertuin. Hier traden Vaart, Jonny& the Gangsters of Love en Mamihlapiatapai op.

De modder gaf het feest een geweldige sfeer. Regenlaarzen, doorweekte gympen en blote voeten. Er waren zelfs mensen die van top tot teen onder de modder zaten, het buikschuiven was geliefd. De presentatie deden Danny Janssen en Marthijn van Steinvoorn samen. Danny gaf als het ware zijn jaarlijkse presentatie door aan Marthijn, dit was na 23 jaar zijn allerlaatste keer op het podium als presentator. Volgend jaar staat hij zelf in het veld.

2020
Het komende jaar wordt Julianapop helemaal anders. De presentatie zal gedaan worden door Marthijn en Mats, maar het feest gaat ook naar een ander terrein. “Daar liggen nog heel veel uitdagingen, het is een ander formaat, maar ook de weg erheen is anders. Andere voorzieningen. Verder in de toekomst gaat het om vernieuwing zoeken. We proberen voor iedereen wat aan te bieden”, vertelde voorzitter John Winder.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie