Midweekse snuffelmarkt bij Dorperweerth

Flip Kosmarkten strijkt neer op het plein bij Dorperweerth in Julianadorp. De midweekse markthandel sluit aan bij het 25-jarig bestaan van het winkelcentrum. De eerste snuffelmarkt is woensdag 6 juni.

“Op een snuffelmarkt vind je zowel verkopers met kramen als particulieren die vanaf een kleedje tweede hands waren verkopen”, licht organisator Philip Kos toe.  De snuffelmarkten zijn elke eerste woensdag van de maand, dus op 6 juni, 4 juli en 1 augustus. De verkoop duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Alleen voor die dagen èn voor de Vakantiebraderie van 11 juli kunnen kramen worden gehuurd. De braderie maakt onderdeel uit van het 25-jarig jubileum van het overdekte winkelcentrum.

Wie een kraam wil huren schrijft zich in via flipkosmarkten.nl. Verkopers vanaf een kleedje hoeven zich niet vooraf aan te melden.

Kos: “Uiteraard is de huur van een kraam of een grondplekje vanwege het jubileum van Dorperweerth feestelijk geprijsd. Voor een kraam betaalt men 15 euro. Een grondplek kost 5 euro.”

Zijn de snuffelmarkten uitsluitend op de eerste woensdag van de maand, op andere woensdagen worden kofferbakmarkten gehouden op het plein. De Vakantiemarkt van 11 juli is een volledige braderie met uitsluitend kramen. Op die dag is het aantal plekken voor verkoop van tweede hands waren beperkt, aldus Philip Kos.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie