Mega Kinderspektakel gaat niet door

Het Mega Kinderspektakel in Quelderduyn gaat 27 maart niet door. De gemeente heeft inmiddels van de organisatie te horen gekregen dat het evenement is afgelast.

Vorige maand liet de gemeente nog weten welwillend te zijn tegenover de organisatie, mocht die alsnog een vergunning aanvragen. Daar is dus geen gebruik van gemaakt. De gemeente weet niet waarom de organisatie heeft afgezien van het evenement.

De eerste datum voor het kinderfeest werd ook al geannuleerd. Toen was de opgegeven reden dat er teveel kaarten waren verkocht, waardoor plots aan allerlei extra voorwaarden en vergunningen moest worden voldaan.

Op de website van het spektakel staat nog niets vermeld en kunnen mensen nog steeds kaarten kopen. Ook via de Facebookpagina van het evenement is nog geen melding gemaakt van het feit dat het niet doorgaat. Of en hoe mensen die kaarten hebben gekocht hun geld terug kunnen krijgen, is onduidelijk.

De organisatie heeft inmiddels via de website gemeld dat het feest niet doorgaat. De reden is volgens de organisatie een aantal negatieve reacties op facebookpagina’s van zakenrelaties, waardoor bijvoorbeeld het attractieverhuurbedrijf zich heeft teruggetrokken.

Op Facebook klinken inmiddels vele teleurgestelde geluiden. Veel ouders die kaarten hebben gekocht vrezen hun geld kwijt te zijn.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie