Mega Beach Workout

Net als voorgaande jaren organiseert Fitnesscentrum Classic Gym ook dit jaar weer een Mega Beach Workout op het strand van Julianadorp. Vrijdag 14 juli krijgen de deelnemers tijdens deze sportieve, gezellige avond een voorproefje van de nieuwe releases van de tofste groepslesprogramma’s.

Het decor voor deze anderhalf uur durende workout (19:00 – 20:30) is Strandpaviljoen Zee van Tijd, waar na de workout uiteraard uitgerust en nagepraat kan worden onder het genot van een welverdiend hapje en drankje.

Zowel leden als niet-leden mogen deelnemen aan deze Mega Beach Workout, iedereen is welkom! Van beginnend sporter tot gevorderde fanatiekeling, van jong tot oud! Onbekend met groepslessen?

Dan is dit de perfecte kans om op een ongedwongen manier kennis te maken met groepslessen als Bodypump, XCORE, Bodybalance, SH’Bam, CXWorx en Yoga. Onder begeleiding van professionele en bovenal super enthousiaste instructeurs maken we er samen een onvergetelijke avond van inclusief de nodige zweetdruppeltjes natuurlijk… 

De Mega Beach Workout kost € 10,- p.p. Dit is inclusief de compilatie van de groepslessen, een sportshirt en een unieke sportervaring op het strand!

Inschrijving vanaf maandag 15 mei 2017, bij de balie van Fitnesscentrum Classic Gym tegen directe contante betaling.
Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Vol = echt vol!

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie