Masterzwemmers Zeemacht in de prijzen

De masterzwemmers van MSV Zeemacht deden dit weekeinde mee aan de Open Nederlandse Master Kampioenschappen in Eindhoven. Christiaan Zwaal werd Nederlands Kampioen op zowel de 200 meter wisselslag, de 200 meter vrije slag en de 100 meter vlinderslag.

Zwaal behaalde verder op de zware 200 meter vlinderslag de zilveren medaille en werd nipt vierde op de 50 meter vlinder. Ook Tessa Mosch slaagde erin op het podium te komen door op de 50 meter vrije slag de bronzen medaille binnen te halen.

Ook de rest van de ploeg behaalde hoge noteringen en zwom persoonlijke records. Zo zwom Annette van Dok zes seconden van haar PR op de 200 meter vrije slag af. Haar hoogste notering in het klassement behaalde zij op de 50 meter rugslag waar ze zevende werd.

Tessa Mosch was behalve haar derde plek ook nog een aantal keren dicht bij het podium. Zo werd zij vierde op de 200 meter rugslag en dezelfde plek was voor haar weggelegd op de 50 meter rugslag.

Zus Suzanne Mosch had zware concurrentie in haar leeftijdscategorie, maar slaagde er in om op een mooie vijfde plek te eindigen op de 100 meter vlinderslag.

Tenslotte kwam bij de zwaar bezette limietwedstrijd in Dordrecht een aantal juniorenzwemmers van MSV Zeemacht in actie. Hierbij scherpte Amber van der Kruk haar PR op de 200 meter vrije slag aan, evenals Boyd Wijkman. Jordi de Nijs zwom een nieuw persoonlijk record op de 200 meter vlinderslag.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie