Marine zoekt burgerpersoneel

Den Helder, Nieuwe Haven. 22 juni 2016..De Dienst Materiële Instandhouding (DMI) voorziet in het periodiek en groot onderhoud van alle boven- en onderwater eenheden van de Koninklijke Marine..Foto: B & O Hal, Sewaco bedrijf

Defensie zoekt personeel voor niet-militaire functies. Er komen meer dan 800 vacatures waarvan 650 in techniek, ICT en inkoop. Daarom start Defensie een campagne voor het vullen van burgerfuncties. Een speciale wervingscommercial laat zien dat je geen militair hoeft te zijn om belangrijk werk bij Defensie te verrichten.

Burgermedewerkers spelen een belangrijke rol in de Defensieorganisatie. Het ministerie kiest per opdracht voor het beste team en dat betekent een mix van militairen en burgermedewerkers. Of het nu gaat om uitgebreide missies, het aankopen van grote hoeveelheden materieel, om cybersecurity of onderhoudstechniek.

Al deze projecten hebben een belangrijke overeenkomst: ze worden aangepakt door militairen en burgers. Dat betekent specialisten op militair gebied, maar ook op veel andere gebieden. Want niet iedereen hoeft militair te zijn. Daarom zijn 17.000 van de 59.000 functies bij Defensie voor burgers. Zo werken de beste specialisten samen in het beste team om de moderne uitdagingen aan te kunnen.

Foto: Defensie.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie