Maquettes en grote rondleiding Kamerheer

Kinderen uit groep 8 van Koningin Juliana School waren de afgelopen weken druk bezig met het maken van maquettes. Donderdag werden deze kunstwerken gejureerd en bezochten zij de Kamerheer.

De kinderen moesten een verdieping indelen voor vier personen. De maquettes werden beoordeeld door Gerrit-Pieter Seegers van Dozy BV en Brigitte Jacobs van KJK Architekten. Zij deelden tips uit, maar ook complimenten. Ze vonden het vooral indrukwekkend hoe de kinderen hebben nagedacht over details, terwijl de keuken bijvoorbeeld achterwegen werd gelaten. De kinderen hadden hier wel over nagedacht, “er is een trap naar beneden, daar is de keuken te vinden”. Hierna kregen de kinderen limonade met koek.

Even later was het tijd om het bouwproject in te gaan. Dit keer kregen de kinderen een uitgebreide rondleiding. Een aantal weken geleden stonden zij ook al in oranje hesjes met een helm op in de Kamerheer. Het leuke was dat ze vooruitgang zagen, zoals delen die al geïsoleerd zijn en een aantal binnenwanden.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie