Man poept in wachtkamer politie

Een combinatie van teveel alcohol en hoge nood maakte dat een 44-jarige man uit Anna Paulowna zaterdagavond zijn behoefte deed in een ophoudkamer op het politiebureau van Den Helder.

Rond 21.00 uur kreeg de politie de melding dat een persoon, mogelijk onder invloed van alcohol, zou rijden in een personenauto over de Kanaalkade in ’t Zand. De melder, welke er achter reed, bleef haar positie doorgeven aan ons zodat wij precies wisten waar het voertuig reed.

De bestuurder had toen zijn voertuig al aan de kant van de weg gezet en was vervolgens in slaap gevallen achter het stuur. Daardoor was het niet al te moeilijk om de automobilist op de Boermansweg te Anna Paulowna aan te houden voor het rijden onder invloed.

De man werd overgebracht en ingesloten in het politiebureau in Den Helder, “waarbij hij geen controle meer had over zijn sluitspieren, waardoor de ophoudkamer bevuild werd…”, aldus de politie.

“Tevens bleek dat de man geen geldig rijbewijs had, omdat hij een volledige ontzegging had om een voertuig te mogen te besturen. Dit was al een aantal jaar geleden door de rechter opgelegd.”

Op het bureau bleek hij 1050 ug/l te blazen. Hierna is de man het bureau uitgezet. De man moet zich binnenkort verantwoorden bij de rechtbank. De kosten voor het reinigen van de ophoudkamer worden op hem verhaald.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie