LOS weer live bij Tour de Lasalle

De 63e editie van de Tour de Lasalle is dit jaar ook weer van begin tot eind te volgen via LOS radio. Vier dagen lang, van 8 tot en met 11 juni 2017, doet de lokale omroep live verslag van de etappes.

In totaal is de LOS twintig uur live aanwezig bij de Helderse wielerronde. Wielerfanaat Cees Smit is weer ingevlogen voor het wedstrijdverslag tijdens de etappes. Hij wordt ondersteund door Cor Buschman, Koen Warmerdam, Gerard Terpstra en Ronald Boutkan.

De LOS gaat mee naar Texel, richting Huisduinen en Julianadorp, rijdt mee over de zeewering en volgt het slotcriterium op de Javastraat.

Voor en na de etappes zijn er interviews, voor- en nabeschouwingen. De uitzendingen zijn donderdag en vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur, zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. De eindtijden zijn onder voorbehoud, mocht de etappe om welke reden dan ook uitlopen, dan wordt de uitzending uiteraard voortgezet.

Radio Tour de Lasalle is te volgen via 105.6 Mhz (ether), via www.losdenhelder.nl en via de kabel via alle aanbieders (zoals Ziggo, KPN, Tele2, et cetera). Ook zijn we te ontvangen via DAB+ en de app TuneIn.

Dit jaar maakt de LOS ook weer tv-opnamen van de Tour de Lasalle. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van beelden die op zaterdag met een drone worden gemaakt.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie