LOS radio morgen live vanaf Helders Elftal toernooi

LOS radio is zaterdag vrijwel de gehele dag live aanwezig bij het Helders elftal toernooi op het complex van FC Den Helder. De uitzending begint om 10.00 uur en gaat door tot na het laatste fluitsignaal.

De gehele dag zijn er tal van activiteiten voor jong en oud. Hoogtepunt en slotstuk is uiteraard de finale tussen NEC en FC Dordrecht, maar er is meer te beleven. Zo zijn er demonstraties door BodyFit (BodyAttack, Bodypump en Jumping) inclusief de mogelijkheid voor publiek om mee te doen. Verder tumbling turnen (OKK), jeu de boules (Entre Nous), handbal (DSO), basketbal (Noordkop en Den Helder Suns).

Om half vijf is de voetbalwedstrijd om de 3e en 4e plaats. Die gaat tussen het Helders Elftal en Telstar. Om 18.15 uur is de finale van de jeugdpenaltybokaal en om half acht begint de finale van het toernooi. De uitzending stopt na de finale, maar publiek kan daarna nog genieten van muziek van Vester Weert.

Luisteren kan via 105.6Mhz (ether), digitaal, online (o.a. via deze site) of via de speciale LOS App voor IOS en Android.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie