LOS live tijdens Dag van de Muziek

Ook de lokale omroep van Den Helder (LOS) is dit jaar weer aanwezig op de Dag van de Muziek. De omroep verzorgt de gehele dag een live-uitzending, met daarin reportages, optredens en interviews.

De mobiele studio is te vinden op de kade van Willemsoord, tussen Kade60 en De Kampanje. De uitzending duurt van 11.00 tot 16.00 uur.

Er staan zeven live-optredens gepland en uiteraard gaan verslaggevers de binnenstad in voor interviews met deelnemers en publiek. Vanaf de terrassen voor Kade60 en de KeyKeg-zaal is het puur genieten van de uitzending op locatie. Thuis kan natuurlijk ook worden geluisterd via LOS-radio.

De LOS heeft dit jaar optredens van Roel & Marinus, Josh van den Berg, Lars Groenink, de dames van Blitzz, Patrick Seegers en Vester Weert. Meerdere LOS-dj’s zorgen voor de algehele presentatie van de uitzending.

Ook LOS TV is uiteraard aanwezig tijdens de Dag van de Muziek om een mooi verslag te maken dat vanaf zondag wordt uitgezonden.

De live-uitzending is van 11.00 tot 16.00 uur te beluisteren via 105.6 Mhz (ether), via de website www.losdenhelder.nl en digitaal op radio en tv. Ook is de LOS sinds kort te ontvangen via DAB+

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie