LOS gaat nu echt verhuizen!

Het nieuwe onderkomen van de LOS, aan de Torplaan 4.

De LOS gaat verhuizen, dat nieuws is u vast niet ontgaan. In de week van 24 juni is het zover, dan gaan we daadwerkelijk over naar het nieuwe onderkomen aan de Torplaan 4, aan de rand van het Ravelijncenter.

Om de verhuizing mogelijk te maken gaat LOS radio volgende week een week lang op non-stop. Er zijn dan dus geen live-programma’s. Dit heeft te maken met het gegeven dat we de radiostudio op de oude locatie moeten afbreken en op de nieuwe plek moeten opbouwen. Aangezien er veel gaat wijzigen, ook voor onze medewerkers, neemt dit extra tijd in beslag.

Op dinsdag 25 juni wordt de ‘uitzendstraat’ verplaatst en dat brengt met zich mee dat we op deze dag enkele uren ‘uit de lucht’ zullen zijn. We proberen deze tijd uiteraard zo kort mogelijk te houden.

Redactie
De redactie werkt gewoon door. Vanaf maandag 24 juni zijn de werkplekken ingericht en is de LOS-redactie dus te vinden aan de Torplaan 4. Telefonisch zijn we vanaf 25 juni weer bereikbaar via 0223-684609. Nieuws kunt u ook per e-mail aan ons kwijt: nieuws@losdenhelder.nl.

De telefoonnummers en e-mailadressen blijven verder ongewijzigd en op maandag 1 juli wordt de reguliere programmering hervat. De officiële opening van de studio, inclusief open dag, vindt plaats op zaterdag 20 juli.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie