Live: gemeenteraadsverkiezingen Den Helder

Het is woensdag 21 maart 2018, de dag van de verkiezingen voor de gemeenteraad. Om half acht vanmorgen gingen de stembureaus open en die sluiten pas om 21.00 uur vanavond. Daarna begint het grote tellen en wachten, maar tot die tijd houden Den Helder Actueel en de lokale omroep (LOS) u de gehele dag door op de hoogte.

Via de websites Denhelderactueel.nl en losdenhelder.nl is live te volgen wat de ontwikkelingen zijn. Opkomstcijfers, vanavond tussenstanden en de uitslag en verder nieuws over de verkiezingen, reacties uit de stemlokalen, et cetera. Via LOS radio is verder tot na middernacht de speciale verkiezingsuitzending te beluisteren, met reportages en interviews uit heel Den Helder. Onze reporters zijn de hele dag op pad, de redacteur volgt het nieuws op de voet en de presentatoren praten u bij.

De uitzending overdag duur tot 17.00 uur, daarna gaan we even eten en opbouwen in de Stadshal, waar vanavond de gemeentelijke verkiezingsavond is. De LOS is weer live vanaf 20.00 uur tot na middernacht. Kortom: luister naar LOS radio of volg DHA en de LOS online en u mist niets!

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie