Lijsttrekkersdebat Noord-Holland boven Amsterdam

Op 20 maart worden de verkiezingen gehouden voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. Daarbij kan op regionaal niveau gestemd worden op een partij naar keuze. Om een beeld te krijgen waar de diverse politieke partijen voor staan organiseert het Ontwikkelbedrijf NH Noord het Groot Lijsttrekkersdebat, woensdag 27 februari in Alkmaar.

Vertegenwoordigers van de SP, CDA, D66, VVD, PvdA en GroenLinks krijgt een aantal stellingen over woningbouw, toerisme, bereikbaarheid, agri en energie voorgeschoteld.

Projectleider Waronne Sint van Ontwikkelingsbedrijf NHN: “Politieke partijen spelen een belangrijke rol binnen de regio. Ze zijn mede bepalend voor de wijze waarop Noord-Holland Noord zich ontwikkelt. Het is goed voor bewoners en ondernemers uit de regio te beseffen dat ze met hun stem richting geven aan hun eigen woon-, werk- en recreatieomgeving.”

Het publiek in de zaal krijgt de ruimte om deel te nemen aan het debat. Het Groot Lijsttrekkersdebat vindt plaats op 27 februari in Theater De Vest in Alkmaar. De inloop is vanaf 15.00 uur en het programma duurt tot ongeveer 18.00 uur.

 

 

 

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie